Posestvo

 

Na gričih skrajnega juga Kozjanskega narodnega parka in z veličastim pogledom od Bizeljskega preko Zagreba in Gorjancev, pa vse do Snežnika ob lepem vremenu, se nahaja Posestvo Rucman vrh.

 

Dovolj oddaljeno, da v vas prebudi prvinskost sožitja z naravo, pa vseeno tako blizu vsakdanjiku, da je obisk kot nalašč tako za naključnega popotneža, družino ali skupine, ki imajo željo po nečem drugačnem, toplem in osebnem.

Vi predstavljate center naše pozornosti - zagotavljamo zadovoljstvo !

 

 

 

 

Posestvo Rucman vrh zagotavlja odličnost ponudbe in prilagajanje osebnim preferencam različnih skupin uporabnikov naših storitev. Prijaznost in visoka usposobljenost zaposlenih sta porok vašega zadovoljstva.
Zagotavljamo povsem oseben pristop in ponujamo veliko mero različnih aktivnosti tako, da bo vaš obisk popolno doživetje.

Iščete nekja drugačnega, neponovljivega? Ponujamo vam demografsko pristnost.

 

Lega v Kozjanskem krajinskem parku zagotavlja neokrnjeno naravo in narekuje pristnost vračanja k njej in njenim danostim.

 

 

V okviru tega podjetje neguje lokalno izročilo, povezuje in ustvarja nove poslovne priložnosti preko integracije lokalnih pridelovalcev.

Za vas negujemo zgodovinsko vrednost

 

Sprva Sotlerjeva domačija skozi dve stoletji. V sedemdesetih letih prejšnjega stoletja RC Labod. V času osamosvojitev oporna točka slovenske TO. Danes posetstvo z imenom 528m visokega Rucman vrha, ki leži le streljaj nad domačijo. Glede na dejstvo, da se je ohranilo kar nekaj dokumentov iz časov veleposestniške družine Sotler, je v pripravi obnovitev dela kmečke hiše, ki bo služila kot zanimivo popotovanje v pretekli čas.