Dogodki

 

 

Na obromkih Oklukove Gore s  pogledom na celotno Brežiško Bizeljsko polje, ki sega tja do Zagreba, boste vi in vaši gostje doživeli nepozabno doživetje na čudovitem Posestvu Rucman vrh. Posebej za vas organiziramo poroke, rojstne dneve, obletnice, piknike, motoristična srečanja in druge podobne dogodke. Pri vsem tem je naše ključno vodilo individualen pristop, pristno domače okolje in ekskluzivnost dogodkov.

 

Zavedamo se pomembnosti dogodka za vas in vam v ta namen omogočamo profesionalen pristop k organizaciji, ki lahko zajema kompletno ali zgolj delno izvedbo organizacije glede na vaše želje. Povezali smo se tudi z lokalnimi ponudniki domače slovenske kuhinje, aktivom kmečkih žena ipd., ki poskrbijo za edinstvenost dogodka. Prepustite se toku in preživite dan v idiličnem okolju kjer bodo drugi poskrbeli za to, da bo le ta nepozaben za vas in vaše goste.

 

 

Praznovanja lahko uredimo zunaj, na travniku, v senci 100 let stare lipe ali v notranjosti domačega ognjišča s krušno pečjo.

 

Notranje kapacitete obsegajo večnamenski prostor za praznovanje za cca. 70 oseb, ki vključuje manjšo kuhinjo, krušno peč, sanitarije in skupna ležišča v idilični mansardi za 20 oseb, ter okrepčevalnico Kevder, ki nudi idiličen prostor za do 20 oseb.

 

Zunanji del poleg celotne opreme za piknik (zunanje sanitarije, mize, klopi, žar, drva...) zajema tudi veliko travnatih površin za igro na prostem, asfaltirano igrišče za nogomet/rokomet/odbojko, tri velike gugalnice, možnost postavitve šotorov...

 

Poleg organzacije dogodkov vam omogočamo tudi samo uporabo posestva s celotno infrastrukturo. Več o tem...